Wednesday, 5 October 2011

Pulau Redang ~~

First time fiyzza g bercuti tanpa family.. g bercuti dgn kwn2, faham2lah kan kalo bercuti dgn kwn mesti nk cari resort yg murah sikitkan, yelah kene byr sendiri..hehehehe resort yg menjadi pilihan adalah Redang Lagoon.. kat resort nie fiyzza mmg bagi jaminanlah mmg, insyallah selamat, sbb ni resort melayu, xde disko atau minuman keras.. tapi time mlm mmg sunyi sikitlah, tapi time mlm wat pe duk kat bilik? rugilah kan baik g jln2 pusing2 kat situ g tgk2 resort lain kan best. Kos yg fiyzza guna xmahal pun just RM500 utk tambang bas dari KL ke KT, Dari KT ke KL, campur dgn resort, mkn minum, feri g balik, siap ada lebih utk shopping lagi.. Jimat gler kan..









Kapten Feri








8 comments:

  1. beshmya g bercuti...rara lame tak g pulau...

    ReplyDelete
  2. best nya. dlu fac ada buat g pulau redang.pastu konon2 tak nak pergi.sekali tgk pic2 ni mcm besttt nyerrr

    ReplyDelete
  3. wah..cantiknya pulau redang
    teringin nak pergi..*_*

    ReplyDelete
  4. pulau redang..mama tak pergi lagi..hu2x..mcm cantik je !!..

    ReplyDelete
  5. blum pnh la g pulau redang....best ke biase2 je ek...tgok gmbr mcm cntik terasa nak kesana lah

    ReplyDelete
  6. Hai.. pulau redang mmg sgt best.. n mmg cantik sama je mcm dlm gmbr yg biasa korang tgk.. kalo sekali dh pegi mesti xdpt lupekan pemandangan kat sane.. indah gitu :)

    ReplyDelete